Hela havet stormar.

Hit och dit, fram och tillbaka.

Jag sov på Tingby i fredags. Tog hand om katterna då pappa&Catrin var i Bergsåker med Xanthos. Tyvärr slutade det i galopp mot sverges absolut bästa hästar. Riktigt synd efter den långa resan. Hade varit kul att bara få va med på "riktigt" i loppet.

Blev en lite speciell Lördag som jag helt klart måste tacka Åsa, Malin & Alex för. Utan er hade det inte gått ok om man säger så.

Jobb på Arla har också stått på schemat. I morgon ska jag in till Big Travel och göra en pass kopia och innhandla lite småsaker inför resan som bär av exakt om 1vecka. Tiden går sjukt fort och jag kommer få en resa för livet.

Javisst, resfebern bara ökar för varje dag, timme, minut och sekund. Men innerst inne vet jag att allt kommer att gå galant och att jag kommer få uppleva otroliga ting med en underbar vän som tar mig för den jag är. Hon får helt enkelt  stå ut med mig (och det är hon ganska van vid) ;)

tingby

<3

<3

Jag har mycket att se fram emot.
Men att andra tankar ibland tar över.
Det gör att mitt huvud leker HELA HAVET STORMAR ;)

HEHE... Natti

Skoltiden.

Tillbakablickar.

Jag kan ofta tänka tillbaka på hur det va i skolan. Både på gott och ont. Just nu saknar jag bara alla vänner som jag tappat kontakten med. Men de va då de och jag har några kvar :D

gbg
De va ett tag sen. Miss you

Snabbis i Växjö

Blev ingen match idag.

Inställd fotboll pga återbud. Sjukt tråkigt men ganska bra endå. Mamma och jag skulle va i Växjö vid 16.30 och matchen började 18.30, det hade blivit snärjt med tid där. Så tur i oturen. Men det gick i alla fall bra på vårt lilla besök och det blev en liten kortis runda på stan. Helt dött om man jämför med kalmar.

Annars är det som vanligt. Dagarna räknas ner och snart måste jag börja packa :D

hehe

Tack!

Tack för att ni finns <3

Det betyder så mycket att veta att man har nära och kära som alltid finns där. Fast att vissa är långt bort!
Jag är lyckligt lottad som får ha er i mitt liv...


BRIS

BRIS

I broke my glass balloon

Jag är livrädd att fastna här.

Har haft en bra helg med jobb och fest med de bästa. Inget gör mig så glad som att få vakna med mina vänner, gå och handla frukost och se på en mysig film. Det gjorde helt klart min vecka.

I morgon är det bara 2veckor kvar tills min resa till USA och Jonna bär av. Jag håller på att terroriserar alla i min närhet. Mina nerver blir bara darrigare och darrigare. ÅÅÅ jag längtar så sjukt mycket. Allt jobb och slit kommer resultera i en oförglömlig resa men min underbara vän. Vi ska helt enkelt göra USA OOOOSÄKERT. HAHA...

Långa netter,
där ute finns en värld av långa nätter...

Mys

Mys med vännerna sitter aldrig fel.

Ledig Tor/Fre och det är välbehövligt kan jag tala om. Mycket jobb, mycket slit och mycke tankar resulterar i en trött Stina. Hon är inte så rolig att umgås med då ;) hehe. Så ett par dagar ledigt satt som pricken över i:et.

Mamma och jag gick en mys runda i Bergavik/udd idag. Vi gick bara runt och kollade på dom fina husen som ligger där som man faktist aldrig tänker på. Ett riktigt mysigt ställe.

<3

Love The Way You Lie



I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me

Dreams Never Die

Alla har vi våra drömmar.

Idag fick jag förlängt på jobbet. Tills dagen innan jag åker till USA och Jonna. Känns riktigt bra. Annars svänger humöret en hel del. Inget strand i sommar och det gör mig piss off.

Imorgon blir det jobb och match. Ska tydligen spela vänster ytter, haha. Ska bli sjukt kul bara mina knän vill de jag vill och de vet man aldrig.

Hoppas att dagen går bra förövrigt :S

MÅSTE SOVA ;) Natti

RSS 2.0