Dagens goda gärning.

Dagens goda gärning är avklarad.

Har varit hos farmor på Öland. Hjälpt henne att plocka grenar från träden. Vi har även varit i sjöstugan. Oj vad farmor blev glad över de. Tänk att så lite kan göra så mycket. På vägen hem plockade vi Guldvivor.

Nu laddar jag för jobb i 3-kanten

famo

Då va man igång igen...

Äntligen är jag igång efter en envis förkylning.

Efter 2veckor börjar jag nu sakta men säkert hitta tillbaka till livet utan förkylning. SKÖNT! Men att bli andfådd bara jag går eller anstränger mig lite, det är jag inte van vid.

Men igår blev det Margarethaloppet. Jag hade verkligen laddat inför loppet och tanken va att jag skulle springa och slå mitt rekord. Men uppladdningen blev inte den bästa så det fick bli att gå. Ville inte riskera att dra på mig lunginflamation. Malin och jag kom in på hela 52min efter en i stort sätt stillastående start.Men det va skönt att komma igång.

Efter loppet begav jag mig till bilen för att byta om och sedan gå till mina vänner på krögers. Min första gång på uteservering i år och det va riktigt mysigt. Ett par glas vin, sådär lagom en onsdagkväll med bra sällskap. Vi kom väl hem ca 23.30.

Åkte med mamma in till stan då hon körde till jobbet kl.07.30 för att gå ut med ullis och hämta bilen. Så en underbar runda i stadsparken tidigt på morgonen gillade både ullis och jag. Nu har jag ätit frukost och ska nog städa lite.

hihi
HAHA... 2006 tror jag. Empan, Jag, Jonna och Klara <3
Ha en bra dag =)

Gaga olalaaa...

Laddar för en dag på stan i morgon.

Igår träffade jag min andra hälft 2gånger. De va underbart jag märkte hur mycket jag saknat henne! Blev att par ord på förmiddagen innan hon åkte på kalas och ett glas vin på kvällen. Måste utnyttja tiden hon är hemma på bästa sätt.
Så nu laddar jag upp för en dag i kalmarstad med just JONNA. Ska bli toppen att bara gå runt och mysa, käka, gå ärenden och förhoppningsvis få med sig lite kassar hem. Jonna är det bästa smakrådet som finns.

d

Just nu känns det bra <3

Bak Time

Nu har mamma och jag bakat muffins.

Min förkylning vill inte ge sig. Men idag har jag varit och jobbat och ska snart jobba iväll också. Hatar delade turer.
Jobbigaste är att man går och snuffsar hela tiden och inte hör för det slår lock för öronen och nästan det jobbigaste, jag kan knappt böja mig ner för det känns som om huvudet ska sprängas och ögonen ploppa ut. Haha.. antar att det satt sig lite på bihålerna.

Annars har det varit väldigt mysigt här hemma nu. Kom hem till ett dukat bord med lax och potatismos och sen hjälpte jag mamma och baka inför min födelsedag.

Gjorde världens tabbe innan. Åkte till affären för att köpa nässpray. Köppte allt jag skulle och kom hem UTAN NÄSSPRAY. Glömde köpa det viktigaste! Men men, får svänga förbi sen!

Just nu kliar det i benen och jag vill bara träna, träna, träna! Men måste bli riktigt bra innan! Buhu

mn

I morgon kommer världens bästa Jonna hem.
Dock för bara 2veckor.

ÅÅÅÅ Skit

Typiskt.

Klart att jag blir sjuk. När andra blir sjuka blir jag ALLTID sjuk också. Mitt imunförsvar är just nu nere på botten. Men varför just nu? Kunde i alla fall va med på hela repet igår som varade hela dagen. Men fick springa och snyta mig hela tiden. Nässprey, halstabletter och panodil gör att jag står på benen just nu.

Om lite drygt 2timmar är det samling för repetition igen. Hoppas verkligen att jag klarar detta. DET ÄR SÅ SJUKT KUL!
Vi kommer stå upp hela tiden och det blir lite svårt att springa på toa i kyrkan. HMM hur ska jag lösa detta?

Dett kommer att bli en magisk konsert i alla fall. <3

TTTTesterna.

GICK SUPERBRA.

Tänkte bara skryta lite med mig själv och säga att jag slog alla mina rekord med hästlängder. Okej, vid förra testomgången va inte mitt ena korsband riktigt färdigläkt. MEN ÄNDÅ. Då höll jag på med rehab och styrketräning hela tiden och det gör jag absolut inte nu. Jag är mer än nöjd, det ända jag kunde förbättra var explosiviteten och det visste jag om eftersom jag känner att jag blivit söligare i starterna efter de tagit mina senor i låren. Så de ska tränas upp.

Om man ska prata lite neggativt så kan min menisk har blivit lite mer trasig efter insidenten på jobbet då det sa KRAS. Men har inte tillräckligt med symptom för att gå in och titta. Och det skulle jag aldrig vilja eftersom det medger större risker än vad det kan medföra possetiva ting. Det får vara ett mysterium och läggas på is ett tag. Mitt korsband i mitt högra knä (det nyaste och bästa knät) klickar. Sjukt störande, men går inte att göra något åt eftersom det inte är ett riktigt korsband. Så det får jag också vänja mig vid.

Jao jao... Idag blir det övning inför konsären Skrik hela dagen. Ska bli superkul förutom att min hals är svullen och min näsa är täppt. Blir att ta panodil och nässpray hela dan.


Dettaär min "lilla" märla som gjorde att mitt korsband är så bra som det är i mitt högra knä. Jag är så fruktansvärt lycklig att den operationen gick så bra och att jag fick en så bra läkare och har världens bästa SJUKGYMNAST. Ibland måste man ha turen på sin sida. Dock fick jag plocka ut denna i höstas för att den ville komma ut av sig själv. Men fick behålla den som sovenir ;)

kl

Ha en bra helg till er. Konsert kl 18.00 i Dörby kyrka i morgon då, kom och kolla ;)


Laddar för fullt.

Japp, då har det gått 2veckor...

och jag ska göra styrketest i morgon. Har laddat upp nu dessa veckorna med varannan dag styrketräning på Träningshörnan. Hoppas verkligen att jag kommer få ett bra ressultat. Det kommer verkligen bli supersvårt eftersom min sjukgymnast tyckte att jag va riktigt bra förra gången. Jag hatar i alla fall hopptesten. Jag är så klumpig och blivit lite tyngre nu på senare dar att mitt rekord kommer bli svårt att knäcka! haha!

Så i morgon blir det inget jobb för min del. Har varit i underbara Rinkan idag. Känns otroligt skönt att komma dit då man nästan alltid får en go kram av personalen när man kommer! Det kallar jag välkommnande, cred till dom!

kjb

Jag är så sjukt sugen på en skidresa till Österrike! Me Like!

Sweet...

Underbar förmiddag.


Har varit ute och gått en långrunda med musik i öronen nu. Hur underbart väder som helst. Nu blir det att hoppa i duchen sen kolla på 95orna som har seriepremiär idag. Kl15.00 blir det mer fotboll men då lite högre klass. Smedbys herrer A. Det kallar jag KLASS. ;)

Vill bara säga att min kusin Elin har en superbra matblogg.
http://elinlagarmat.blogg.se/
Varför jag berättar detta är för jag avnjöt hennes underbara knäckebröd till frukostkaffet. Jag kan tala om att dom va himmelska. Så en riktig 10poengare där. Gå in och kolla. Jag ska defenetivt göra dom snart! Mumms!

One Time

Nu ska jag traska ner till Tingby.


Jag ska ta inträde till dagens match. JAG VILL VARA MED. Men får göra en insatts bredvid planen istället. Det får väl duga.

I eftermiddag dyker även min snygga släkt in i "fin"rummet där det kommer att bjudas på en jättekalkon som skulle ätits upp i påsk. Men bättre sent än aldrig och träffa dom allihopa ska bli mys.

b

Underbara vänner!

Grillning+vänner+brasa+mys=sant

Dagen har bestått av jobb sen inhandling av mat på CityGross med Malin och Alex. Malin och jag började grilla fläskfile hemma hos mig sen kom klara och åt med oss. Malin och jag gjorde lite smarriga drinkar på mango och blåbär. SUPERGODA OCH SUPERENKLA. Mix så va allt färdigt.

Kl:20.00 begav vi oss till brasan i smebban. Träffade massor av känningar och sen va det hem för kaffe och efterrett.

Kvällen va minsann lyckad kan jag tala om. God mat och gått sälskap. Valborgen va räddad. Ingen fjortisfylla och inget rajtan tajtan. Men det behövdes inte. Så länge detta gör mig glad, då är det så det ska va!
ehyg

RSS 2.0