Jul & Annat!

Det är så mycket när de är jul och nyår, man ska hinna med så mycket, träffa alla nära och kära för att önska varandra god fortsättning. Jag vet inte riktigt hur min jul va igentligen, den va bra hemma med god julmat. Traditioner och med knytkalas, Kalle, tomte och paketöppning. Sen kommer pappa och hämtar mig vid 5 men i år ville han komma tidigare och jag brukar få stressa i vanliga fall men i år blev det extremt! Så de va väl de som fick mig på lite dåligt humör! Jag fick jätte fina klappar och jag är jätte nöjd!

Världens söstaste Alva va såklart med på julafton
Jag&Alva



Snart är det ett nytt år jag kommer bli ett år äldre. Fattar inte att tiden kan gå så fort som den gör, den bara försvinner rakt framför ögonen på mig! Hoppas det är nått bra för just nu känns det skiiiit! Hoppas det löser sig med allt, men det önskar jag ju alltid och blir besviken som vanligt!

Va ute och gick en långrunda med underbaraste hunden idag, hur skönt som hälst! De va nog några minus och naturen blir så ljus och fin när det är frost och Ullis älskar ju kylan eftersom hon har sån extrem päls! Vi hade det såååå mysigt! Så när jag kom in hade jag såna där härliga rosiga kinder som man önskade att man alltid kunde ha!

Hoppas alla får ett bra Nyår!

GOTT NYTT ÅR // See you

Old...

Detta är nog det första klasskortet, inte helt säker. Bilden är tagen i vår kära gympasal där vi ägnade mycket av vår dyrbara tid;)  Vi är så småå! hehe

Sp1H - min klass

Längtar faktist tillbaka ibland, i alla fall till alla ens underbara vänner som det är omöjligt att hålla kontakten med hur mycket man än skulle vilja.
Den tiden är gången och jag måste verkligen börja se framåt, ser aldeles för mycket bakåt, det blir inte bra i längden!

Nu ska det bli en bra film på 4:an

//See You


Tårar av saknad

Det är obeskrivligt vad saknaden kan vara stor!

Denna låten innebär för mig enorm saknad, kännslor och floder av tårar. Jag känner ångest och ängslan för mina nära och kära, borde lära känna er bättre än vad jag gör för ni betyder ju så mycket för mig.

http://www.youtube.com/watch?v=HkGS263lGsQ

24juli va vår dag!


//S


Dans, Sound Of Music, Jobb & Plugg

De har min dag bestått av =D
Började med jobbet, sen åkte jag till Media Markt och kollade på en kamera som jag funderar på att köpa=) hälsade även på Sara, miss you =/

Vid kl:15.00 va det dansavslutning på dansinstitutet i Kalmar där min kusin gjorde öppningsnummret med några fler, bla med hennes pojkvän, sååå SJUUKT BRA va dom. Bara rös i hela kroppen. Nån domare i Lets Danse hade varit med och gjort korografin! Mumma! En gamal klasskamrat dansade också och jaaaa det va ju lite skillnad sen man såg henne dansa förra gången, obeskrivligt va bra de va! 
Synd att Elin (min kusin) slutade att dansa, hon va jätte duktigt och va till och med med i VM en gång! men börjat för ett tag sen bara för skojs skull! Det tycker jag är kul!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Sound of music, målar naglarna i ljuslila och väntar på Britney Spears ska börja på TV!

See you


Done!

Igår va det sista föreläsningen på högskolan för i år, så nu är de över, skööönt!! Men tentan på tisdag känns lite darrigt, hoppas det ska gå bra ändå.
Brittan firade ju sin 27:års gad i går. Kollade lite på några av hennes vidios då de gick på MTV.
Hittade en låt som passar ganska bra in i mitt liv just nu och hur jag känner.

I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way,


Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize


I'm not a girl,
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between


I'm not a girl
There is no need to protect me
It's time that I (I)
Learn to face up to this on my own...


Jaa lite så känner jag, men det går väl över de också, åldersnöja vid 19 ser ju inte så ljust ut hahaha

Fixat datorn idag, funkade inte i går och inte en stund i dag heller, är tydligen nån störning över internet just där jag bor men det skulle lösa sig sa dom! PJUU

Ha det gött// see you


Traniren!!

Va på dop igår. Det va jätte fint och i en mysig kyrka på Öland! Sen va det att åka hem till kusinen där det blev mat efter kyrkan! När vi kom hem kände både mamma och jag för att gå ut å gå efter all mat och tårta som det stod Alva på, jätte sööt va den =D

Idag började det som vanligt med att gå ut och gå med Ullis på morgonen innan jag åkte till sjukan och va där och tränade vid 8.00. efter styrketräningen hos Mats (min sjukgymnast) blev det behandlingsbadet där det blev lite nya övningar jippijajej NOOT! men men.. det är tur att det går frammåt :)

När jag kom hem gick jag förbi Jonna för att gå ytterligare en runda med Ullis
min Ullis Bullis

Jätte skönt, men det är det alltid att gå med Jopp the Pop  Hahaha

Nu ska jag cyckla till ica och möta Jopp sen bär det av till träningen!

Seee Yoou// Pimp the Stimp


RSS 2.0