Vintervärme

Tjoho.

Tredje dagen på jobbet eller hur va det? 2st sjuka idag som medförde att jag blev helt ensam på min avdelning. Men det gick super, verkligen hur bra som helst. Kul.
Förövrigt vill inte min sprängande huvudvärk släppa och det känns som om jag bara vill sova bort allt.

Ett eftersök tillkom i församlingshemmets källare då två galningar går lösa i Smedby. Läskigt men vi kom fram till att Jesus säkert va med oss i denna svåra stund. Men inga galningar hittades. Polisen får glatt leta vidare utan vår hjälp.

Hoppas att vägarna inte blir allt för svåra nu för i morgon blir det Jeep eller mitsubishi. Hjälp!

/S

I'm just saying

Jag har jobb :)

Åter igen är jag timm-anstlld i vikarie-poolen. Men dock inte i Kalmar utan i Mörbylånga. UNDERBART faktiskt. Problemet just nu är vädret och den långa vägen dit. Tar en timma med bil.

Jag har varit på ett ställe som heter Rönningegården. Ett boende med 8st avdelningar. Det är gigantiskt. Oj vad nervös jag va dagen innan jag började. Är inte så van att jobba på boende utan mer i hemtjensten. Så klart va det jobbigt första dagen då jag inte hittade varken saker eller ting. Men jag lärde mig ganska fort. Jag trodde inte jag skulle trivas på ett boende eftersom man är inne hela tiden. Men i detta vädret skadar inte de det minsta ;)
Arbetskamraterna verkar trevliga. Toppen. Hoppas jag får jobba där mycket. :D

Idag är det första advent och jag, åsa, mamma och anders har varit i kyrkan. Mysigt värre. Nu ska det bakas pepparkakor innan det blir träning vid 3. Wiihoo.

/Stina

Tillbaka till skoltiden

Jihaa! Jonna&Jag ska tillbaka till ruggbyn.

Ska bli riktigt kul att se lite ruggby igen. Denna gången från en helt annan synvinkel då man inte är i helt extas och helt uppe i allt. KUL.


KROSSA

River murarna

Och så va det snart Onsdag.

Tiden bara rinner iväg och jag vet inte riktigt vad jag åstadkommer med dagarna.
Gårdagen spenderades med arbetsökande, bullbak och mys med vännerna. En helt okej dag. Åsa har fått en helt bra lägenhet till en mycketvälbra lägenhet. Vilken skillnad. Med ett par avsnitt av Glee avslutades dagen på ett underbart sätt med en promenad i ovädret.

Och dennagen blev inte helt som planerat. Eftersom min sömn inte riktigt vill infinna sig som jag vill va det nära som ögat att ögonlocken damp ner redan vid 11 på förmiddagen. Men det satt Åsa stopp för då hon drog med mig till IKEA. Toppen. Efter det va de ett kärt återbesök av Joppson som återvänt från sjön. Dagen avslutades där med en mysig runda på stan.


Svarta Hunden

HAHA...Fy fan vilken kväll! :D

Dagen börjades på Hansa med Malin. Käkade på IKEA där vi stötte ihop med mamma och pappa Ekström. Åkte hem för att packa lite och fixa sig innan vi begav oss till Alex för lite pimplande. Senare träffades ett gäng på Harrys där vi åt och drack gott. Trevligt och mycket nytt folk som alltid är kul.
Vi gick sedan över gatan där förfesten höll till. Underbar lägenhet som jag inte hade tackat nej till. Sjukt mycket folk men sjukt kul.

Halv 12 gick vi till Harrys där det blev en hel del skaka rumpa. Jaa, RIKTIGT KUL HADE VI. Alla va vi lagom på lyset. HAHA. Hände en hel del roliga saker. Vilken kväll. Festen slutade inte vid stängningsdax utan Malin och jag drog på efterfest med ett gäng grabbar till "Svarta Hunden". En undergjordisk svartklubb. HAHA. Där hängde vi ett tag till Malin blev för full och då fortsatte kvällen på stans gator. Coner och en udda taxitur va vi hemma lite över 4. Halv 5 skulle jag säga god natt till Malin men det behövdes inte. HON SOV. HAHA!

Gick upp kl:9 idag så jag gick till ICA för att handla frukost. Kände mig en aning bakis men efter en RedBull blev det en aning bättre. Malin suckar fortfarande tungt och har inte ätit än. Behöver jag säga att hon inte mår OK. ;)

Citat Alex - Mamma och Pappa..... HAHAHAHA....

FAN VILKEN UNDERBAR KVÄLL


Älskade fredagskväll och en hund

Eller njaa...

Blivit en del bra saker uträttade idag. Dock va det riktigt läskigt att gå på systemet en dag som denna. Sjukt mycket folk och inte vilket folk som helst. Men men, jag tog mig igenom det och kom ut med en vinare och lyxade till det med en smirnoff ice också. Ser verkligen fram emot morgondagen.

HAHA... Vilken dålig reklam!

Kvällsaktiviteten blir en löparrunda i mörkret. JIHAA!

Bye Bye


Spontanitet

Gillar jag skarpt.

Hela förmiddagen bara försvann. Levde som i en liten bubbla. Men efter klockan 12 började jag vakna till liv igen. Fick lite saker uträttat på arbetsförmedlingen och kunskapsnavet. När jag skulle köra därifrån möttes jag av systrarna Eksröm på parkeringen. Följde då med dom och hyrde en film BECK Levande begravd. HUUUAA…läskig men BECK är alltid bra. Köpte en riktigt god milkshake på MAX också. MUMMS.

Blev en helt annan onsdag än vad jag hade räknat med i alla fall, hehe. Åkte sen hem till Henrik och kollade på hans nya lya som ligger över maxims (som alla kalmariter vet vad de är). Ett riktigt toppenläge. Så nu har jag Word också, JIHAA!

/Stina

Krut tant.

GRATTIS FARMOR 85ÅR

Va ett tag sen jag uppdaterade. Beror på en hel del saker men framför allt har jag verkligen inte haft lusst. Men idag är en mycket speciell dag. Min älskade farmor fyller 85år. Hon är frisk som en nötkärna och kom hem från en weekend i Budapest igår. Min faster hade bjudit henne dit och dom hade haft ett fullspeckat schema. INTE DÅLIGT att orka med de som 85åring. Farmor och jag har sovit på Tingby i natt i vår lilla stuga bredvid huset. Världens mysigaste. Hon vill inte va hemma på sin födelsedag och ska därför sova här i natt också. Så jag gör henne sällskap och skjutsar henne till Öland i morgon. I kväll blir det middag på Larmgatan 10.

Jag och farmor för ca3-4år sen på Oaks Kreteriet där vi vann och kom 3:a. Här firas det med skumpa :)

 


RSS 2.0