But I guess I’m alright

Dagen är inte slut än.

Mitt knä tycks ha bättrat sig en aning. HAPPY. Men jag får inte ropa hej än. Om två veckor är det styrketest på sjukan och jag är mer än nervös när han alltid ställer sjukt höga krav på just mig. Vet inte riktigt om jag ska ta det possetivt eller neggativt när han brukar jämföra mina lår med en Ardenners. Haha!

Annars har min dag bjudigt på lite olika saker:

09.15 begav jag mig till träningshörnan för att skaffa kort för att kuna börja träna där.

10.00 hämtade jag kusin för en härlig promenad på Stensö. Kändes verkligen skönt att få prata av sig lite. Jag har inga syskon så familjen betyder otroligt mycket. Att bara veta att dom finns där och att jag finns här för dom ar viktigt för mig. Vi besökte minnerslunden, satte blommor och tände ett ljus. Det blev så fint. Att göra de med kusin kändes verkligen bra. Att vi finns för varandra i svåra tider. Det är de familjen är till för. Det berörde mig.

16.30 blev det en festmåltid hos Magnussons som innehöll ren med potatisgrateng och en underbar sås. JAMMI JAMMI! Supergod efterrett också, Jordgubbs sås/moss med en klick mörk chokladmoss i, mummma!

18.00 åkte jag till Trekanten för jobb. Va inte direkt sugen på det men kvällen bara gled på. UNDERBART!

Nu blir det snart sova hoppas jag. I morgon ventas jobb på Arla och förhoppnings vis se AIK-Smedby en supermatch i klass ;)


Natti <3

Here we go again...

Blir en återträff med min superbra sjukgymnast.

Men det är inget man strävar efter direkt. Jag är inte direkt nervös över vad han kommer att säga. Jag känner mina knän så väl att jag har bara två alternativ att välja på. Varför kan inte denna skiten va över snart?

Nu ska jag i alla fall ducha sen åka in till stan för att gå en runda med hundarna och Malin. Ska bli supermysigt och prata av sig lite (som vanligt)

Nä, jag är inte på topp just nu!!!

jkb

jkb

Dessa gör mig på TOPP XD

Dagens Citat:

"Se på livet genom framrutan,
inte genom backspegeln"



Jag kan tala om att jag verkligen ska försöka följa dagens citat, men det kan bli svårt. Vi får se vad dagen kommer att bjuda på!

//Stina

Födelsedags Firande

Kalas idag.

Vi ska snart åka till Abodaklint där vi ska fira May (Anders mamma) som fyller 80år. Det ska bli mysigt och trevligt förhoppningsvis. Ska ta ute ett kort på henne och mig nu som jag ska skriva grattis på, då blir hon nog glad. Så morgonen har ängnats åt att kolla igenom många gamla kort. Riktigt roligt att se.

Lycka

En helt underbar dag på Stenshuvud i Simrishamn.
En lyckad "resa" med familjen.
Lycka

Metropolen Nybban

Ny blir det en tripp till Nybro!

Anders ska lämna sin lastbil i Nybro så då blir det bara för mamma och mig att följa med och hämta honom med VOLVON. För mamma och Anders del blir det lite vandring med Ullis men själv får jag ta med mig VR och kameran och sysselsätta mig själv sålänge!

Gårdagen va helt okey! Spenderades först hos Sofie i Smebban på lite förfest. Sedan blev det stan och KM. Träffade lite folk och hade det allmänt trevligt. Blev ändå den tidiga bussen hem (01.00)
Det va länge sen jag va ute på en fredag, men efter min UNDERBARA vecka (not) kände jag bara för att komma ut.
Nu är jag bara törstig! ;)

kjuh

Pizzabak med två av mina bästa vänner.
Alex kom hem i natt och jag har saknat henne verry mutchoo!

Ha en bra dag <3

Buhu...

Mitt knä vill inte bli bättre...

Det innebär att jag just nu inte kan jobba och eftersom jag inte har något vik denna månaden kan jag inte vara sjukskriven heller. Så just nu är jag bara hemma och har tråkigt, typ ledig men ändå inte. PANIK.

I vanliga fall när jag är ledig brukar jag åka till underbara platser och gå långrundor med Ullis. Men inte äns de kan jag ju göra nu. Blir en liten sketen runda runt kvarteret sen vill mitt knä inte va med mer.
JAG ÄR RASTLÖS!!!!!!!

Har i alla fall börjat dagen med att baka underbara chokladmuffins. Nu blir mamma glad när hon kommer hem ;)

mlk

Titta vad som hoppade fram framför mig när jag stod och tog lite kort.
Jag säger bara det, underbart att va född på landet! <3

Mitt knä jävlas med mig.

Fattar inte varför det skulle svullna nu då?


I går på jobbet kände jag hur knät blev stelare. Blev bara värre och värre och när jag slutade va det STORT. När det svullnar så får jag svårt att gå då det inte går att böja på samma sätt. Tänkte att det säkert går över tills i morgon (idag då). Svullnaden brukar gå ner under natten. Men när jag vaknade idag så hade det inte gått ner. Nästan tvärt om, blivit större.

Jag fick tacka nej till jobb och det känns verkligen INTE BRA. Fattar inte varför det ska jävlas med mig nu då. Jag blir på så dåligt humör, ledsen och besviken om det ska hålla på så här.

Körde ner på träningen för att kolla på tjejerna som gjorde vår premiär träning på A-plan. Där skulle ju jag vara med kånstaterade jag ett antal gånger. Har sjukt svårt att stå bredvid. Något jag verkligen mår riktigt dåligt av eftersom fotbollen betyder så mycket för mig.
Issa välsignade mitt knä, så det skulle bli bättre. hahaha....

Blev lite bilder på träningen istället. För idag hämtade jag min kamera. WIHOO
Bilder från dagen:

mitt vackra hus
Vår bild på Lilla Tingby

fotboll
Mika och Issa
fotboll
Underbart
fotboll
haha... frida
fotboll
Underbaraste Issa och Malin

De va alles för i kväll. God Natt

Fotboll, Påsk, Berlin

Det va ett tag sen jag uppdaterade så får ta igen lite.

Fotbollen rullar på. Dock inte med bra ressultat men det är sjukt roligt (inte idag då mitt v-knä är svullet och ser ut som en handboll, så inte bra nyheter). Men hoppas att det går ner till i morgon. Pratade mes min sjukgymnast och ska dit nästa tisdag.

Påsken blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Mamma blev dålig, så ingen påskmiddag för vår del. Påsken erbjöds jobb på Arla som kan va härligt att komma till ibland och göra något annat än att ta hand om människor. Tid att tänka (kanske för mycket) Annars va det fullt upp. Dagarna bara försvann och vi hade lagfest och annat roligt.
Något som var underbart var Påsk-mässan i Hossmo kyrka, kl:23-24 på natten. Det va helt otrolig stämning och mycket kännslofyllt. JAA... Den kvällen gjorde min Påsk.

Berlin åkte jag till med Kören på tisdagen efter Påsk. Vi va borta tis-fre och det blev oförglömmliga dagar. Både possetivt och neggativt. I två hela dagar va vi där. Första dagen kollade vi på Check point Charle, judiska museet och gick på stan (inte jag pga att jag blev sjuk, lång historia) och besökte svenska kyrkan.
Dagen efter blev det guidning i Berlin av en svensktalane tysk, där vi besökte rästerna av berlinmuren, kyrkor m.m. Efter de blev det mer stan och sedan ett besök i en kyrka som låg MITT I centrum. Vi var med på en 15min gudstjenst på tyska, därefter frågade vår präst deras präst om vi fick sjunga en låt och det fick vi. UNDERBART.

Japp, det blev lite uppdatering för min egen del också! ;)

lkn


RSS 2.0