Can you teach me how to dance real slow?

Ja tack ännu en gång for nothing!

Ville bara lipa men självklart gjorde jag inte de.
Du stänger mig ute som vanligt.
Fattar inte äns varför jag reagerar, jag är ju van.
Det spelar ingen roll hur gamal jag kommer att bli för det kommer fortfarande göra ont i mig.
Gort är gjort.

Meningen med detta är väl att jag ska känna mig oälskad och värdelös för den jag är. Du lyckas jävligt bra med de.

Förlåt.

//Schtinung

Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så...

Träffade mina underbara knäkompisar idag. Det va så himla mysigt och vi gick och pratade om allt som hade hänt detta året. Det är SJUKT hur mycket jag gillar dessa två.
I tar snart studenten och R pluggar fortfarande kvar i Danmark. Jag ska och hälsa på henne förhoppningsvis 9-10 maj. ÅÅÅ det skulle va så kul.

Tror jag såg dig idag, du va inte alls som du brukar, vet inte änns om det va du men kännde att jag verkligen saknar dig. Mamma sa de:
- varför pratar du inte med henne då?
Men jag vet inte om jag vågar för jag vill bevara minnerna som dom va och inte strula till dom. Jag hoppas bara att du mår bra. Det är allt jag önskar.


Stina


Give me the beutiful face...

Det brukar sägas att om man inte älskar sig själv, kan man inte älska någon annan.

Jag tror det stämmer...




hon


Snälla, smitta mig med din snygghet.

xxxx

Klyven...

Jag känner mig som  ett gammalt slitet hårstrå. Jag vet varken bu eller bä och allt bara kronglar i hop sig som vanligt när jag ska ta meig för nått.
Jag fattar inte hur jag lyckas och så blir jag alltid så besviken på framförallt mig själv. Varför står jag inte på mig och Varför är jag så glömsk. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vilken sitts jag satt mig i.

Aja...
ciao

VÅLD MOT KVINNOR...

"Mäns våld mot kvinnor omfattar alla former av fysiskt, psykiskt och sexuellt våld. Det förekommer i alla samhällsklasser och i alla åldersgrupper. Det är inte några särskilda kvinnor som drabbas och det går inte att i förväg se vilka män som är förövare. Våldet kan utövas av en närstående till kvinnan men också av bekanta eller okända män."

Jag tycker att det är så fruktansvär, ingen kan nog fatta hur det är om man inte varit med om det själv. Folk som pratar om sina minnen och vad som hänt i deras liv kan nog vara de starkaste kvinnor som finns.

Det som händer kvinnor borde inte tystas ner utan tas upp, om det pratas om det kommer det bli mycket bättre och kvinnorna som utsätts kommer inte att känna sig ensama och odugliga.

Det finns hjälp, du ska bara våga att ta den.

//STINA

RSS 2.0