Mys Dag!

Va en jätte mysig kväll i går, med film och gottis och avslutades i sängen med ett pladask.

Idag har det varit en riktig mysdag som börjades med en god frukost runt 9e snoret. Framåt eftermiddagen blev det en sväng till Ålens med mamma men avslutades på coop där fyndet blev en julstjärna till advent.
när vi kom hem hade vi fått gäster så då va det bara att plocka fram glöggen som införskaffades i går på julmarknaden. Sen lite senare kom Johannes och hjälpte mig att sätta upp adväntsljusstake och städa lite. Sen blev det ännu mer myyys =D

I mon ska vi på dop. Min kussins dotter ska döpas till Alva, hon är såå sööt! :)

Adios


Nu ska jag till Jonna med stort J

Har varit en toppen dag med stan och marknad på slottet.
Dagen tillbringades med alex,malin och åsa och det blev riktigt mys. inköpen i stan blev nagelack, ganska mörkt blått med lite skimmer nån pensel till ögonskugga. på marknaden köptes det glögg och saffransbulle och så blev det såklart mycket provsmakande men det skulle ju va värt 60spänn. men vi kom fram till att de va de.
haha.... ett inköp till blev det en äppelknäck klubba som var röd som alla barn malin ocj jag åt! ;) men vi är ju fortfarande barn? eller? nja... men den va super god (slick slick)

Nuuu drar jag tee Joppan loppan... haha kanske john kommer förbi!

//SEEE YOUUU

nu nalkas det lussekatter =)

Japp, julbaket är i storgång! julmusik är ett måste medans lussebullarna bakas och just NU står på jäsning!mumma... jag älskar saffran, kanske lite för mycket ;) tihi blir ju lite deg i magen!
Hoppas dom blir mumsiga, men det tror jag nog!

jag och mamma hade en het diskussion om olika program och om vad jag vill göra sen, hon tror att hon vet vad jag vill och vad jag tycker om men så är ju inte fallet eller kanske till en viss del. jag har ju drömmar och det har nog dom flest men mina håller jag oftast för mig själv.  det är väl antagligen mammors rätt att tycka tänka och tro, så det får väl va så! hehe
ja vi får väl se vad det blir, det får tiden utvisa!

nu ska jag fortsätta med baket!

see you soon ;)

Bullshit

Det mesta som skrivs i allas bloggar är ju ren och skär bullshit, så här kommer lite från mig:

ja, min helg har börjat bra, i fredags va det personalfest med Arla. ja det va en upplevelse i sej, ahah mycket snack och liten verkstad om man säger så. mycket fyllesnack blev det med! men ja nu vet jag hur de ser ut utan vita rockar och mössor på sig!!

lördagen ( idag) blev det att fira jonna lite. en helt underbar kväll med god mat och dålig bio... men allt känns så bra när jag är med er så det spelar ingen roll vad man gör.

just nu tänker jag på alla jag saknar, jag saknar FASEN ALLA, alla mina vänner. sara,annika,alle,lisa,lasse,martina,ida,lisen,annie,john,olau,putte och många nånga fler, hela mina klasser. vi kommer inte att va tillsammans mer! baaaah jag fattar inte! jag blir deprimerad av sånthär

aja, nu ska jag sussa //sweet dreams


vilka människor!

vill sjukt gärna läsa deras nyskrivna bok, tror inte den har kommit till Sverige än men får hålla koll.
men det ska bli riktigt intresant att få läsa om två så stora  barnstjärnor som har utvecklats till så stora stilikoner runt om i hela världen!
hur dom har orkat med vardagen och annat i deras spektakulära liv.
vet bara inte vilken av böckerna man ska köpa? den med Ashley eller Mary-Kate? båda är ju lika snygga, men har kanske gillat Ashley lite mer under åren!

men får se, LÄNGTAR!

Mart-Kate and Ashley the famous twins

RSS 2.0