Smile like you mean it.....

Rom... ja vad säger man! trodde ju de skulle bli underbart. nu har jag lärt mig, ha aldrig förstora förväntningar på vad som ska hända! hade ju inte med mig mina tre underbara vänner som jag alltid vet att jag har kul med!

staden var ganska äcklig... låg sopor typ överallt snuskigt var ordet, fanns inte direkt några puddingar att kolla på häller! men så kan det va!

vi "träffade" påven, va typ det coolaste på hela resan, det var grymt!

på söndagen var vi lite historiska och gick och kollade på koluseum och i st. peters kyrkan i vatikanstaten.... va vaktist kul att se, är inte många som kommer göra det i deras liv!

fotbollen va ganska rolig att se! ingen toppen match men var roligt att varit där!

slutsatsen blev: en snuskig stad med mycket historik och fotboll får 2,5+ av 5+!

vem vet man kanske åker dit igen men i så fall på sommaren!


på resan kände jag att mina sköldköttlar svulnade, så nar jag kom hem mådde jag inte så bra!
på tisdagen fick jag åka till vårdcentralen och det visade sig att jag hade nån form av halsfluss fast vid sjöldköttlen på nått vis! så fick penselin!
har inte varit i skolan på hela veckan =/ ganska sjönt men det är inte kul att vara sjuk!




YOU ARE A PIECE OF ME -
Tack för att du finns här när jag behöver dig
Du vet
När jag behöver dig,
Det är bara att blunda

för att vi kanske gifter oss en dag

// din stina

Tysil/Stöten

Denna gången kommer jag komma med både bra och dåliga inlägg förhoppningsvis!

Bestämde mig fort att jag skulle följa med till Sälen för att åka skidor, var ganska nervös för hur det skulle gå, jag vet ju aldrig om mitt knä kommer hålla för sådan påfrestning, men var värt ett försök!

vi kommer upp sent på onsdagen så vi hann inte åka nått den dan som vi från början hade tänkt (synd). men vi träffar alla och hade det trevligt på kvällen!
vi går och lägger oss tidigt för det hade varit en lång resa och vi ska ytterligare upp tidigt för att börja dagen med att åka skidor som skulle ske i Trysil.
Vi var: Anders, mamma, jag, Anki, Stefan(som vi åkt skidor med förut och som är jätte duktiga) Patrik(jaa han är helt galen och nog den tuffaste skidåkaren av oss alla) Rikard, nån mer och till slut Rosse(Rosita) som är nån sorts skidlärare, ingen vanlig men jaa.. hon gav mig tipps och råd om hur jag skulle åka.

Andra dagen när vi var i stöten och åkte så lärde jag mig åka off pist... jag har aldrig gjort nått roligare(förutom fotboll då) och de kan jag tacka Rosse för!!!! det är en helt annan teknik, man ska ha skidorna tett mycket tätare än vanligt och sen ska man luta sig bakåt så mycket man kan och gunga, ja det låter konstigt men man förstår när man provar. Hon visade ävn mig nått annat en kännsla som man ska ha när man åker slalom, gick inte så bra första gången och jag hann inte prova fler gånger! men jag hoppas vi kommer ses i gen för då ska jag öva!

helt underbart att mitt knä höll, ända gången jag hade ont var när jag satt i liften, ganska kånstigt men det var ju bra att jag inte hade ont när jag åkte!

tråkigt att jag inte kunde vara kvar längre med dom andra och vi hann inte säga hej då! :(

just nu är jag bara deppig och ensam hemma!


RSS 2.0