Nu luktar jag rök.

Mitt hår luktar som en äldstad.

Måste verkligen sova nu. Upp och jobba snart igen, pjuuu hur nu de ska gå ;). Har kört hem från Öland nu inatt efter en sjukt goo hemma fest där någonstans. Va lite segt i början men livades upp regält med live-band och dans. Spiknykter körde jag hem i en underbar natt med fullmåne. Han även att vinka till Bengt (polis) när vi körde förbi Köpingsvik.

I morgon bär det av mot nya äventyr om jag orkar en kväll till. Det får tiden utvisa! :)
Natti

Järngänget i Rinkabyholmshemtjänst

Haft underbara dagar på jobbet.

Har jobbat mit sista pass i Rinkan nu innan mitt sommarjobb börjar i Smedby. Riktigt sorgligt att veta att jag inte kommer att vara där på minst två månader. Stället är fucking great. Jag lär mig nya saker där varje dag och uppskattar all tid med pansionärerna. Personalen är underbara och jag kan inte säga mer än att jag kommer att längta efter skratten innan man går ut för att ta tag i jobbet.

Idag va det midsommarfirande på Mjölkis med kaffe och jordgubbstårta. Underbart att se alla lyckliga gamla tanter och farbröder som skrattar och sjunger tillsammans med dragspel. LYCKA på hög nivå och mysfaktor 100 i det underbara vädret.

Jag fick kramar av både personal och pansionärer och dagen slutade inte riktigt som dom andra. Med en annan fras än att vi ses någon annan dag blev det mer att vi ses till hösten. Lusstig känsla. Jag som sakt vet att jag kommer att sakna cykelturerna hit och dit, fikan och samvaron och framför allt skratten med varandra.


Nu ska jag göra Smedby farligt igen ;)

hehemm

Puss och glad midsommar =D

Källtorpsmo vs Lilla Tingby

Här har vi likheterna.

Min uppväxt på landet är något som jag kommer bära med mig hela livet. Jag tror att alla barn som är födda i en naturlig miljö har en sorts fördel med de i hela livet. Att få springa runt, leka, klättra i träd, ta hänsyn till djur, hjälpa till är något som gör att barn växer. Självklart finns det naktdelar också men som tur är väger det possitiva upp regält.

Jag och en kompis gick igår hem till pappsen för att kolla på vårt föl som kom i veckan. Vilken underbar syn. Den lille som springer så tett in till mamman med en "snöboll" i pannan. Livet.

Har ett stort intresse att fota. Jag har alltid tagit mycket kort på allt och alla. Naturen hos pappa är helt otroligt att fota. Allt blir i stort sätt bra. Nu har jag även börjat att fota min morbrors nya gård Källtorpsmo. Ett ställe som tog mig med storm. Vilken potensial det stället har.

Här har ni några bilder jag tagit åt Mats och Chrestinas företag Närproducerat.
http://www.narproducerat.net/pages/kontor.html   -  kopiera och gå in och kolla. Fin hemsida!

och så lite pappa bilder, Ps: han kom 2:a igår med Xanthos. Nu vänder de pappsen, nu vänder de.

papps
Inte det nya fölet, fjolårets, men sööt!
papps
Mitt favvo träd. Jag klättrade alltid upp och satt på toppen och såg ut över hela gården.
Där kunde ingen komma åt mig ;)
papps
hehe...
papps
Jag är kär i naturen.


Bal och minnen

Idag har jag varit och kollat på en underbar Johannes :)

Idag va det dax för bal för de som går på Jenny Nyströmskolan. Johannes va kavaljer till en tjej där för han själv går på Kagg och ingen i hans klass skulle gå. Det va så underbart att se honom så stilig. Minns ens egna killar i klassen, dom som va så barnsliga. Men med kostym blev dom som vuxna män.

Balen för mig är oförglömlig.

bal Johannes och jag
bal
Jag på min bal <3


RSS 2.0