Sick and Tired...

Jag hatar att vara sjuk, varit de nu i snart tre dagar. Jag måste ha ett sjukt dåligt imunförsvar nu eftersom det känns som jag alltid blir sjuk. TRÅKIGT. Men jag gick ändå till jobbet idag, kanske inte så bra men det blir bara mer kompliserat om jag inte går dit! Jag är så grymt ledsen över att jag missade staggrevyn med Åsa, Malin och Simon, hade varit jätte kul verkligen!

I dag har jag köpt nya joggingskor för det va halva priset, så där gjorde jag ett klipp. =D Jätte bra verkar dom va också!

Jag


SweetDreams//Stina


What have you done to my soul...

Många tankar snurrar runt i skallen, både över de som hänt och det som kommer att hända. Är inte många dar kvar tills jag kommer bli orolig. Men jag hoppas att du kan hålla armarna i styr från hälvetet.



Kvällen innefattade lite lungt party med ett glas vin och lite återförening med gamla goingar. De va väldigt mysigt och i mon blir det nog den lite mer vildare Stina som kommer fram, fest i mon igen. Ska bli kul med Palace hoppas jag, men inga förväntningar, då blir det aldrig lyckat. Så vi får väl se vart kvällen hamnar.

Puss&Godnatt

Jag e ikke sint...

Jag va på Nordic Club i går. Min förutfattade meningar stämde till viss del in på stället men ska ge de en chans eftersom jag inte tränat där en... haha.

I dag blir det nog ett besök på Ikea med mammsen. Det är alltid kul att gå och kolla där, men när man går med min mamma tröttna man efter en stund eftersom det tar en evig tid att gå från ett ställe till ett annat! hehe

Hoppas det blir handbollstittande i kväll.

Har fått en favvo artist.


"Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan"

SeeYou//S

Jag gav upp för länge sen...

Ska gå på gym, typ för första gången i mitt liv (då de inte handlar om rehab) Känner mig faktist lite nervös. Jag är ju inte en sån som tar på mig ett tight linne och typ cykel byxor, nä här körs de med schorts och T-chirt (ursäkta stavning). Så det känns som jag kommer sticka ut lite i mängden. Men får hoppas jag överlever... hehe

Gjorde hopp-test i dag hos Mats... på det "friska" gick det sjukt bra och han sa att jag är jätte vältränad att inte många kan hoppa så... haha! Men då hade jag stora förväntningar på mitt skadade knä och det gick ju inte lika bra, men det va inte dåligt bara om jag gämför med det friska.

Nu har det gått 5månader och jag börjar få damp. Det kliar i hela kroppen och en inre röst säger till mig att snat är det nära.





Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget

Norge...

Tack mina underbara vänner för en helt underbar resa. Jag kan inte fatta hur bra vi fyra passar ihop. Åsa och Malin är mobbarna och Alex och jag är dom som säger nää så farligt är de inte.... haha
Ja som sakt så fick resan ett bra betyg och vi gjorde mycket kul 


Just nu känns livet ganska tungt för övrigt. Träningen går sådär, inge vidare med jobb och andra saker som jag ångrar att jag inte gjorde, Varför är man så feg?? Jag tänker bara på de sakaer man kommer att få höra efter man gjort nått som  inte skulle varit så bra, men va fan... jag ska väl göra de som känns bäst för mig inte vad som känns bäst för alla andra. Det ska bli en ädring i mitt liv nu. Jag ska stå på mig och försöka följa mitt hjärt. Jag måste helt enkelt prata med nån om detta. Hjälp.

Jag vill inte att det ska bli som de va... men det kommer så lätt tillbaka. Snälla försök för min skull!
Fotbollen kommer bli min räddning.

LoveYou//Stina

Happy Days

Om ca: 20min börjar vår resa till grann landet Norge. Vi har ju inte tur med vädret direkt då vägarna är fyllda med decimeter av snö och vi ska givet vis köra dit ;)
Är för en gångs skull klar i tid så man slipper stressa men börjar nu bli lite smått nervös för att ha glömt nått men det går inte att gämföra med Paris där Jonna och jag va för ca:2veckor sen. Då höll jag f*n på att kissa ner mig ;)

Mycke resa nu och vi har börjat fundera på en resa till värmen i maj. JAG vill verkligen följa med men jag känner att min ekonomi snart är nere på noll och de är ju inte så kul när det känns som man bara sparar och sparar. Så vi får väl se, lite dumt att vi måste boka snart om vi över huvud taget ska kunna få några platser. Och vem vill missa en resa med de bästa?????? (mamma vill att jag missar HAHA)


Norge med dessa puddingar


Nä nu pirrar det och jag ska nu kila in till grannen malin som ska köra, i alla fall en bit. Kommer hem söndag eller måndag tror jag!

SEEYOUU//Stina


Getting Dizzy

Min själ mår inte bra, ångerst är ordet.

Längtar just nu så in i tusan efter mitt körkort, det tar ju sån tid....Blääää
Nä nu ska jag gå å sussa, upp vid 06.00 i mon för att gå ut med hunden och sen träna!

Hon är världens sötaste snär hon drömmer, låg och sparkade i soffan och rynkade med nosen och jag kunde inte sluta le mot henne där hon låg och sov, tror hon jagade en kanin eller kanske ett rådjur.

Här är en gammal bild från när vi åker båt. Vinden i den blöta pälsen och flytvästen är pricken över i. Ja, det ser ju inte ut som hon tycker om det, men ack så skenet kan bedra, här njuter hon av den höga farten som för en gångs skull tränger igenom hennes enorma päls. Vad skulle jag göra utan dig?
ullis



how do you stay on your feet
when on every street
it's 'trick or treat'
(and tonight its 'trick')
'welcome back to town'
i should lie down
everything's brown
and uh-oh
i feel sick

Ha de

I Know What You Are

I kväll blir det ferre i staden, blir nog väldigt lungt för min del då jag inte har mått prima och jobbar i helgen.

cypern

Melodifestivalen börjar också i kväll och mina kusiners kusiner ska vara med, de har skrivit låtarna till några av artisterna så de ska bli intressant. Lovén heter dom och är grymma på musik!

Hoppas allt kommer bli bra, just nu går det trögt!

Finns spöken?

Hoppas allas lördag blir bra!
SeeYou
 


If You Seek Amy...

Paris resan va toppen. Otur med vädret och sliskiga fransmän, annars va det bra. Jag skulle kunna skriva jätte mycket om resan men om man ska sammanfatta en lång historia kort så va det bästa eiffeltornet och sacre-cour(en kyrka).
Baguetterna va jättegoda och vinet va billigt å bra. Vi såg Mona-Lisa, Notre Dam, triumfbågen, champs-elysee, moulin rouge och mycket mycket mer.

I mon är det ganska hämsk dag i mitt liv, huvudet trycks på returne och minnerna spolars tillbaka på den hemska dagen. Tänk vad mitt liv hade sett anorlunda ut om det inte hade hänt. Men som en klok kvinna sa till mig i dag va att man ska inte gråta över spilld mjölk, jag tänker för mycket BAKÅT... dumDUMdumDUMaaa mig.

Jag önskar mitt underbara lag lycka till i mon, jag är snart tillbaka och jag hoppas det finns plats så jag kan följa med i mon!

SeeYou

RSS 2.0